cibonline.org

Barcelona - Catalunya
Display # 
# Web Link Hits
1   Link   Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel
L’ARCCI és una Associació Cultural que promou i realitza, sense ànim de lucre, tota mena d’activitats de divulgació i intercanvi cultural entre els seus socis, públic en general i organitzacions similars (conferències, concerts, exposicions, cursos,… etc.) d’ambdós països.
3193
2   Link   Associació Call de Barcelona
La Associació Call de Barcelona se conformó en 1997 con el objetivo de apoyar y de administrar el “Proyecto de Recuperación” de lo que fue la Antigua Sinagoga Mayor de Barcelona.
2881
3   Link   Literatura y Música Israelí
El primer propòsit d'aquest web és proporcionar, a aquells qui no coneixeu Israel, un acostament al país a través de la seva producció literària. Acostar-vos a aquest "altre" Israel perquè en pogueu també dir "el meu Israel", en hebreu, "Israel shelí".
2286
4   Link   Isamar Kosher
Desde sus principios Isamar Kosher está basada en procurar dar un servicio kosher de calidad e innovación. Estando siempre dispuesta a servir productos novedosos, podrá encontrar una carne de primera calidad, sus elaborados listos para cocinar o su variedad de platos ya cocinados para facilitar la preparación de su shabath o reuniones, así como su selección de embutidos y quesos. Todos ellos, para el deleite de su paladar.
2539
You are here  : Home Links de interés Barcelona - Catalunya