cibonline.org

Plaça Salomó Ben Adret del Call de Barcelona

Views : 11178    

Favoured : None


UNA PLAZA PARA LA MEMORIA

Bienvenidos a la plaza Salomó Ben Adret, un espacio virtual dedicado a la memoria de los habitantes del Call de Barcelona, de los históricos, sí, de aquellos judíos catalanes, barceloneses, que un dia fueron expulsados de sus casas, forzados a convertirse, huír o morir, que fueron expulsados de la memoria, condenados al olvido. 

Desde aquí queremos reivindicar un derecho que les pertenece, el derecho al nombre, a ser recordados. Reivindicamos nuestro pasado común judeo catalán. Pedimos un cambio de nomenclatura de la placeta Manel Ribé del Call por el de Plaza de Salomó Ben Adret, ilustre rabino, cabalista e intelectual medieval. 

Hagamos del espacio virtual de nuestra plaza un espacio real. 


Benvinguts a la Plaça Salomó Ben Adret, un espai virtual dedicat a la memòria dels habitants del Call de Barcelona, dels històrics, sí, d'aquells jueus catalans, barcelonins, que un dia van ser foragitats de les seves cases, forçats a convertir-se, fugir o morir, que van ser foragitats de la memòria, condemnats a l'oblit. 

Des d'aquí volem reivindicar un dret que els hi pertany, el dret al nom, a ser recordats. Reivindiquem el nostre passat comú judeo català. Demanem un canvi de nomenclatura de la placeta Manel Ribé del Call, pel de Plaça de Salomó Ben Adret, ilustre Rabí, cabalista i intelectual medieval. 

Fem de l'espai virtual de la nostra plaça un espai real. 
 
siguenos en Facebook: Amics del Call  

   
Imprimir
Enviar a un amigo
Articulos relacionados
Save this to del.icio.us

Users' Comments  RSS feed comment
 

Average user rating

   (0 vote)

 


Add your comment
Only registered users can comment an article. Please login or register.

No comment postedmXcomment 1.0.8 © 2007-2019 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved
Plaça Salomó Ben Adret del Call de Barcelona
PDF
 
You are here  : Home Noticias General Plaça Salomó Ben Adret del Call de Barcelona